Στη ΣΕΚΑΠ τo βραβείο «Περιφερειακή Αριστεία – Θράκη» του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος

Στη ΣΕΚΑΠ τo βραβείο «Περιφερειακή Αριστεία – Θράκη» του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος

Η ΣΕΚΑΠ, η ιστορική καπνοβιομηχανία της Ξάνθης, ήταν μια από τις εταιρείες που ξεχώρισε στον φετινό θεσμό «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», καθώς κέρδισε το βραβείο της κατηγορίας «Περιφερειακή Αριστεία – Θράκη».

Στο συγκεκριμένο θεσμό, που, για πέμπτη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, το βραβείο που παρέλαβε η ΣΕΚΑΠ αποτελεί περίτρανη αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί σήμερα στην εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και την τοπική οικονομία. Η ΣΕΚΑΠ απαριθμεί, ήδη, 42 χρόνια ιστορίας και ξεχωρίζει στην ελληνική αγορά για την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες μεθόδους στη δημιουργία ποιοτικών καπνικών προϊόντων.

Στην ειδική τελετή απονομής των βραβείων, ο ΣΒΒΕ βράβευσε τις μεταποιητικές επιχειρήσεις, οι οποίες ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε. Το βραβείο για τη ΣΕΚΑΠ παρέλαβε ο αντιπρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος, κ. Konstantin Galanidi, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Είναι μεγάλη τιμή για μας αυτό το βραβείο και θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους της ΣΕΚΑΠ, καθώς αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα των κοινών μας προσπαθειών. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο οποίος τιμώντας μας με αυτό το βραβείο, δείχνει ότι όχι μόνο αναγνωρίζει το έργο μας, αλλά και μας εμπιστεύεται. Για αυτό είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος της ιστορίας της ΣΕΚΑΠ. Προχωράμε μπροστά, διατηρώντας παραδόσεις και αξίες!”

 

No Comments