Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Λίγα λόγια για εμάς

Η Ελληνική Καπνοβιομηχανία Ξάνθης, ΣΕΚΑΠ ΑΕ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς παραγωγής, διάθεσης και εμπορίας τσιγάρων και προϊόντων καπνού στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, με έτος ίδρυσης το 1975.

Το 2013 η ΣΕΚΑΠ έρχεται στην οικογένεια Donskoy Tabak και περνάει στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη από τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Η τοποθεσία του εργοστασίου της είναι στην Ξάνθη, μια πόλη διεθνώς φημισμένη με καπνική ιστορία για πάνω από 3 αιώνες. Τα κέντρα διανομής της είναι στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ρωσικός Ομίλος Donskoy Tabak, βραβεύτηκε στις «100 καλύτερες Ρωσικές καπνοβιομηχανίες» για τις αξίες και τις επιτεύξεις στην κατηγορία διατήρησης του περιβάλλοντος “Ecology & Management”. H μητρική εταιρία Donskoy Tabak διαθέτει φυτείες καπνού που παράγουν 45 δισεκατομμύρια τσιγάρα με εξαγωγές σε 31 χώρες.

Δείτε το video της μητρικής εταιρίας Donskoy Tabak , εδώ.

ergostasio
Topothesia

Η τοποθεσία μας

H βάση μας βρίσκεται στην Ξάνθη και τα κέντρα διανομής μας είναι σε Αθήνα και Θεσ/νίκη.

Το όραμά μας

Η κατασκευή καπνού απαράμιλλης ποιότητας, βασισμένοι στην τοπική και παραδοσιακή γνώση που έχει αποκτηθεί μέσω της εμπειρίας εκατοντάδων ετών καθώς και η εξειδίκευση της παραγωγής μας στην τεχνολογία βιολογικού φίλτρου.

Οι στόχοι μας

  • Να γίνουμε οι πιο ισχυροί και διαφοροποιημένοι σε προϊόν παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά εκμεταλλευόμενοι τις καινοτομίες του marketing και της τεχνολογίας.
  • Να γίνουμε οι πιο ισχυροί σε εξαγωγές τσιγάρων με την είσοδό μας στις αγορές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας.
Stoxoi